De voordelen van Glasfolie

De huidige zonwerende glasfolies zijn zeer efficiënt in het verminderen van de hoeveelheid warmte door het glas. Glasfolie reduceert de opwarming van het interieur en creëert een comfortabele omgeving terwijl het de kosten voor het gebruik van klimaatsystemen  vermindert.

Benieuwd naar alle voordelen? Bekijk hieronder een overzicht met alle voordelen.

Bekijk alle voordelen

1

Reduceert verkleuring en gezondheidsrisico’s

Zonwerende glasfolie houdt tot 99% schadelijke UV-straling tegen. UV-straling is de voornaamste reden voor het verkleuren van goederen en interieur. Door het blokkeren van schadelijke UV-straling biedt glasfolie ook een effectieve bescherming voor uw ogen en huid tegen de schadelijke effecten van de zon.
2

Minder hinderlijke schittering

Of hinderlijke schittering nu wordt veroorzaakt door direct zonlicht, fel licht van een auto of de weerkaatsing door bijvoorbeeld een ander gebouw, schittering kan zeer gevaarlijk zijn wanneer het u belemmert in uw zicht. Glasfolie werkt als een zonnebril en werkt uitstekend om verblinding tegen te gaan.
3

Glasfolie werkt energiebesparend

onwerende glasfolies dragen bij aan een aanzienlijke besparing op uw energierekening. Het minder belasten van klimaatsystemen zoals verwarming en airconditioning zorgt voor een kostenbesparing op de energierekening en zorgen voor een langere levensduur van het systeem.
4

Meer veiligheid

Glasfolie zorgt ervoor dat de veiligheid in het geval van een ongeluk, natuurramp of bedreiging wordt verhoogd. Bij een glasbreuk kan een raam veranderen in gevaarlijke scherven. Veiligheidsfolie’s zijn dikker en steviger dan de standaard glasfolies. Ze bieden uw bezittingen meer veiligheid tegen diefstal.
5

Fraaiere uitstraling

Glasfolie is verkrijgbaar in vele kleuren. Met de vele zonwerende, privacy en designfolies van Robin Glasfolie geeft u elk een gebouw zijn eigen unieke uitstraling.
6

Snelle en probleemloze installatie

Professionele installatie van glasfolie gaat snel en eenvoudig. De installatie zorgt voor weinig overlast in de dagelijks gang van zaken binnen een bedrijf of instelling.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een vrijblijvende offerte aan